Skip to content Skip to footer

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk weten is Lifino gespecialiseerd in softwareoplossingen en het bouwen van websites. Zo hebben wij ondernemers geholpen met het realiseren van een aantrekkelijk online visitekaartje, of te wel, een website. Ook  hebben wij processen eenvoudiger gemaakt, waardoor het desbetreffende bedrijf meer tijd heeft voor zaken die er echt toe doen. Al met al, wij helpen ondernemers graag om hun bedrijfsvoering te verbeteren.

Online marketing is in het hedendaagse leven niet meer weg te denken.  Het biedt namelijk de kans om op elk moment met je doelgroep te kunnen communiceren. Een prachtige kans voor ondernemers, ieder geval, dat vinden wij. Je hebt met online marketing namelijk de kans om naadloos aan te sluiten op de behoeftes van je doelgroep. Zo kun je advertenties personaliseren, je doelgroep dagelijks op de hoogte stellen via social media platformen en je kan de resultaten tot in de perfectie analyseren.

Waarom integreert Lifino een Online Marketing service?

Wij vinden dat marketing-  en ICT-services een eenheid moeten zijn. Stel je voor dat je een prachtige webshop hebt, maar online niet vindbaar bent. Niet alleen zal je weinig bezoekers aantrekken, maar gaat het ook nog is ten koste van je investering. Wij vinden dat je bij een investering, in dit geval je website, er alles aan moet doen om het terug te verdienen. Sterker nog, je wil resultaten boeken. Zeker in dit tijdperk is een sterke online positie een vereiste. Iedereen probeert zijn plekje te veroveren en als jij achter blijft, wordt het lastig om competitief te zijn met je concurrenten.   

Hoe wij te werk gaan?

Je kent de uitspraak wel: “gewoon doen wat je leuk vindt’. Wij nemen aan dat je een bedrijf bent begonnen omdat je passie hebt voor wat je doet. Je hart gaat er simpelweg sneller van kloppen. Hoogstwaarschijnlijk heb je keihard moeten werken om je bedrijf naar het huidige niveau te tillen. Wanneer je met ons in zee gaat, zullen wij de laatste zijn die jou iets gaan verplichten waar je zelf niet 100% achter staat.  Daarom vinden wij het fijn om de samenwerking te beginnen met een vrijblijvend consult. Jij geeft aan welk proces je wilt verbeteren en wij zoeken naar een passende oplossing. Zo wil je bijvoorbeeld meer bezoekers naar je website genereren, een hogere positie in Google behalen of meer volgers krijgen op je social media account.

Al met al, willen wij bovenstaande services aanbieden op zo een eerlijk mogelijke manier. Dit betreft prijs, aandacht en kwaliteit. Wil je weten wat Lifino voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem dan gerust contact op en bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.


Vrijblijvend contact opnemen?