Websites

In het digitale tijdperk van vandaag is je website niet langer alleen een visitekaartje; het is het kloppend hart van je onderneming. Vaak is het de eerste interactie die mensen met je merk hebben, waardoor een uitstekende eerste indruk essentieel is. Samen duiken we in het gevoel dat je wilt uitstralen en ontdekken we hoe we dit het beste kunnen overbrengen.

Waar wij voor staan

Resultaat en datagedreven

Beslissingen op basis van gevoel? Daar zijn we geen fan van. Daarom meten we alles door in het begin proces, zodat we zeker weten wat werkt.

Klantrelatie

We willen weten wie je bent en wat jouw doelen zijn? Samen werken we naar de beste oplossing.

Korte lijntjes

Persoonlijkheid is waar we voor staan. Daarom mikken we elk kwartaal op een overleg op locatie. 

Eerlijkheid

We staan voor open-communicatie. Dit betekent geen geheimen voor elkaar, maar transparantie. Zo bereiken we het meeste.

Het proces

Aan het begin van ons traject zullen we je diepgaande vragen stellen: wie ben je? wat doe je? en belangrijker nog, waarom doe je wat je doet? Deze vragen stellen ons in staat om precies dat unieke gevoel over te brengen aan jouw klanten.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw ambities en de unieke verhalen achter je onderneming, gaan we proactief aan de slag. Gedurende dit proces houden we de communicatielijnen kort, zodat we je regelmatig kunnen betrekken voor feedback. Tijdens deze essentiële evaluatiemomenten controleren we samen of we nog steeds op de juiste weg zijn naar het bereiken van jouw doelen.

Een veelgestelde vraag die we krijgen is hoeveel een website kost. Om een richtprijs te geven: we vragen ongeveer tussen de € 1000 en € 2000 voor een website.

Wij leveren websites op binnen 2-4 weken nadat de opdracht is goedgekeurd.

Ja, wij bouwen onze websites op een SEO-vriendelijke manier en zorgen dat deze correct geïndexeerd worden in Google. Voor specifieke wensen voor vindbaarheid kunnen we verdere Zoekmachine Optimalisatie (SEO) of Zoekmachine Adverteren (SEA) gebruiken om hoger te scoren.

Ja, wij bouwen onze websites in WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS waardoor je de content en teksten zelf kunt aanpassen.

Ja, voor klanten regelen we een onderhoudsabonnement waarbij we de website zelf hosten, dagelijkse back-ups draaien en zorgen dat deze veilig en snel blijft draaien. Daarnaast bieden we service ondersteuning bij gewenste aanpassingen.

 

Succesverhalen

Wij laten onze resultaten liever spreken voor wat wij kunnen. Wij realiseren websites die aansluiten op jouw bedrijf.