Online marketing

Meer omzet, hogere winstmarges of meer klanten? Bij Lifino helpen we je deze doelen te behalen met data-gedreven online marketing. ‘Meten is weten’ is een uitspraak die we vaak hanteren. We vinden het namelijk belangrijk om te weten hoeveel elke ge├»nvesteerde euro oplevert. Voordat we aan de slag gaan, willen we jouw online ambities begrijpen. Met deze informatie ontwikkelen we een strategie om jouw specifieke doelen te bereiken.

Stel, je wilt meer aanvragen voor een dienst of product, maar je merkt dat je niet goed zichtbaar bent in Google, dan kunnen we een zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine adverteren (SEA) traject ingaan om hoger te scoren in Google. Of wil je dat jouw merk meer aandacht krijgt in de regio? Dan kan social media adverteren de oplossing zijn.

We begrijpen dat het bepalen van een online doelstelling uitdagend kan zijn. Voel je daarom vrij om een adviesgesprek in te plannen. Van online strategie tot uitvoering, we denken met je mee om jou online te helpen groeien.

Waar kunnen wij
mee helpen?

Rick Lifino

Waar wij voor staan

Resultaat en datagedreven

Beslissingen op basis van gevoel? Daar zijn we geen fan van. Daarom meten we alles door in het begin proces, zodat we zeker weten wat werkt.

Klantrelatie

We willen weten wie je bent en wat jouw doelen zijn? Samen werken we naar de beste oplossing.

Korte lijntjes

Persoonlijkheid is waar we voor staan. Daarom mikken we elk kwartaal op een overleg op locatie. 

Eerlijkheid

We staan voor open-communicatie. Dit betekent geen geheimen voor elkaar, maar transparantie. Zo bereiken we het meeste.

Succesverhalen

Wij laten onze resultaten liever spreken voor wat wij kunnen. Wij draaien effectieve marketingcampagnes om jouw doelen te bereiken.