13 nieuwe posities binnen de top 3 van Google

Wanneer iemand zijn huis wil verkopen in Burgh-Haamstede, verscheen Ons Wooneiland pas op de tweede pagina van Google. Dit is niet de gewenste situatie, zeker niet voor een makelaardij gevestigd in Burgh-Haamstede.

Verder bleek dat Ons Wooneiland evenmin goed presteerde op zoektermen gerelateerd aan ‘verkopen’ in combinatie met andere plaatsen op Schouwen-Duiveland. Bij de zoekterm ‘huis verkopen in Zierikzee’ stonden ze op de 11e positie, ‘woning verkopen in Renesse’ op de 15e positie, en voor ‘huis verkopen in Nieuwerkerk’ waren zij helemaal niet vindbaar in Google.

18 nieuwe posities binnen de top 10 van Google
13 nieuwe posities binnen de top 5 van Google
5 nieuwe Nummer 1 Google posities

Onze
data-driven
aanpak

Een grondige voorbereiding legt de basis voor succes

Eerst brachten we het zoekgedrag van potentiële verkopers in kaart met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Dit gaf ons inzicht in waar doelgroepen op Schouwen-Duiveland naar zochten. Vervolgens voerden we een nulmeting uit om de huidige posities van Ons Wooneiland te bepalen, waardoor we precies wisten waar verbetering nodig was.

Content & Landingspagina's

Op basis van onze bevindingen hebben we nieuwe landingspagina’s ontwikkeld die gericht zijn op de belangrijkste zoekwoorden. Bij het creëren van deze pagina’s hebben we rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie (SEO) best practices.

We hebben diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder het optimaliseren van de linkstructuur, het verrijken van de content met relevante zoekwoorden en het verbeteren van de HTML-structuur van de website.

Het resultaat

Zo hebben we Ons Wooneiland in staat gesteld om hun online zichtbaarheid significant te verhogen in de competitieve vastgoedmarkt van Schouwen-Duiveland, waardoor we fantastische resultaten hebben geboekt:

Dit succesverhaal onderstreept het cruciale belang van een slimme SEO-strategie voor ondernemingen in de vastgoedbranche. 

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

Danny Lifino

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

Rick Liifno