Online strategie

Of je nu net begint met je onderneming of al enige tijd onderweg bent, Lifino staat klaar om je te ondersteunen bij het bepalen van je online strategie. De eerste stap is een diepgaand gesprek over jouw online ambities.

Heb je nog geen concrete online doelstellingen?

Geen probleem. Samen stellen we realistische doelen die passen bij jouw bedrijf.

Na het vaststellen van je doelstellingen, bepalen we welke kanalen het beste ingezet kunnen worden om deze te bereiken. Wil je wel 20% meer omzet? Dan kijken we naar kanalen die omzet realiseren, zoals zoekmachine adverteren. Is naamsbekendheid in de regio je doel? Dan is adverteren op social media een mogelijke oplossing. 

Bij Lifino geloven we sterk in de kracht van het kiezen van de juiste kanalen. Niet elk kanaal levert immers hetzelfde resultaat. Daarom baseren we onze keuzes op meetbare data, zodat we duidelijk zien wat werkt en wat niet. Dit datagedreven proces zorgt ervoor dat we niet op gevoel vertrouwen, maar op harde data.

Danny en Rick online strategie

Succesverhalen

Wij geloven dat onze resultaten voor zichzelf spreken. Door praktijkvoorbeelden te delen, laten we zien hoe onze strategieën ervoor zorgen dat bedrijven online excelleren.