Efficiënte verwerking van gastgegevens

Over de opdrachtgever

In 2021 hebben Joleen en Harmen de leiding overgenomen van recreatiepark ‘t Torentje in Burgh-Haamstede, een rustig en groen recreatiepark waar 130 bezoekers in alle rust kunnen genieten van hun eigen plekje. 

Zoektocht naar overzicht en tijdswinst

Ze ontdekten al snel dat het verwerken van gastinformatie aanzienlijk veel tijd kostte. Dit kwam vooral doordat gasten vaak verzoeken hadden voor aanvullende overnachtingen, aanpassingen in hun boekingen, wijzigingen in persoonlijke gegevens, berekeningen van toeristenbelasting, of het doorgeven van kentekens voor de toegangspoort.

Dit resulteerde in de zoektocht naar een oplossing die Joleen en Harmen overzicht biedt en tijd bespaart.

Van knelpunt naar oplossing

We hebben geïdentificeerd waar Harmen en Joleen welke knelpunten ze ondervonden. Dit deden we door te observeren hoe zij momenteel de gegevens verwerkten.

Gebaseerd op onze observaties, hebben we stapsgewijs een gastenplatform ontwikkeld en deze eerst uitgerold onder een selecte groep gasten om de functionaliteit te testen. Na het verwerken van hun feedback, hebben we de volledige oplossing beschikbaar gesteld voor alle overige gasten.

Wat hebben we precies ontwikkeld?

Een uitgebreide online omgeving is ontwikkeld waarin gasten, Harmen en Joleen hun relevante gegevens kunnen inzien en wijzigen. Onder andere zijn de volgende modules ontwikkeld:

Torentje Recreatie Maatwerk Software - Hoofdhuurder gegevens wijzigen

Beheer persoonlijke gegevens

De hoofdhuurder kan zijn persoonlijke informatie bekijken en aanpassen. Ook is het mogelijk om drie auto's inclusief kentekens toe te voegen, zodat deze aan de slagboom gekoppeld kunnen worden.

Torentje Recreatie Maatwerk Software - Overnachting toevoegen

Overnachtingen toevoegen

De gast kan een overnachting toevoegen. Er wordt toeristenbelasting berekend, een melding verstuurd naar de beheerders en het kenteken wordt genoteerd.

Torentje Recreatie Maatwerk Software - Documenten inzien

Raadpleeg essentiële Informatie

De gast kan voorbereide documenten bekijken en downloaden voor het nieuwe seizoen.

Torentje Recreatie Maatwerk Software - Gasten overzicht

Overzicht gasten

De beheerder beschikt over een compleet overzicht van actieve gasten in het park en kan eenvoudig een nieuwe gast toevoegen.

Torentje Recreatie Maatwerk Software - Uitgebreid gastdossier

Gastdossier inzien

In het dossier van de gast kan de beheerder alle relevante informatie over persoonlijke gegevens, overnachtingen, geüploade documenten en sleutelhouders inzien en wijzigen.

Torentje Recreatie Maatwerk Software - Automatische toeristenbelasting berekening

Automatische berekening toeristenbelasting

De beheerders beschikken over een totaaloverzicht dat voor elke gast berekent hoeveel toeristenbelasting zij moeten betalen. Bovendien kunnen ze een overzicht afdrukken om aan de gemeente te overhandigen.

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

Danny Lifino

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

De mogelijkheden voor jouw business bespreken?

Rick Liifno