Automatisering

Wij automatiseren bedrijfsprocessen, zodat jij meer tijd hebt voor wat er echt toe doet: het laten groeien van je bedrijf, het verbeteren van klantrelaties en het realiseren van je strategische doelen.

Automatisering als oplossing

Automatisering is het proces waarbij handmatige taken worden vervangen door technologie of machines om efficiënter te werken.

We geloven niet dat automatisering de oplossing is voor al jouw problemen, maar we kunnen wel garanderen dat, wanneer het correct geïmplementeerd wordt,  jouw bedrijf tijd zal besparen en fouten zal verminderen.

Dat komt omdat we actief meedenken en vaststellen of het passend is om in welke context automatisering in te zetten. Op basis van de verkregen inzichten, creëren we een passende aanpak om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren en je doel te bereiken.

Danny Lifino communiceren

Succesverhalen

Zo hebben wij al meerdere onderdelen van bedrijven volledig geautomatiseerd en fantastische resultaten geboekt. Wij delen graag een aantal succesverhalen met je.

Automatisering van interne analyses

Wij hebben de interne analyses voor diverse administratiekantoren geautomatiseerd, gericht op werknemers- en klantanalyses. Dit bespaart hen aanzienlijk tijd. Ons systeem controleert ook automatisch op vergeten werkuren, prospecturen en niet-gefactureerde diensten.

Automatische Google Review verzoeken

Wij hebben automatiseringen ontwikkeld die klanten automatisch Google Review-verzoeken sturen via SMS of Email: na een bestelling in webshops, een reservering bij restaurants, of een facturatie bij lokale bedrijven.

Geautomatiseerde bestel en leveringsmodule

Voor Serverion hebben we een bestelmodule ontwikkeld voor dedicated servers, VPS’en, hostingpakketten en domeinen. Na een bestelling worden deze automatisch opgeleverd en geregistreerd in externe systemen, waarbij de klant continu op de hoogte wordt gehouden.