Skip to content Skip to footer

Adverteren op Facebook en Instagram

Wilt u adverteren op Social Media? Dan is Facebook- en Instagram advertising zeker wat voor u.  Via deze Social Media platformen kunt u uw doelgroep veilloos bereiken. Heeft u binnenkort een 3-gangen diner dat u wil promoten of binnenkort  een aanbieding waar zoveel mogelijk mensen vanaf moeten weten?  Dan is Social advertising de oplossing.

Het ideale van adverteren op Facebook en Instagram is dat er op locatie en leeftijd getarget kan worden. Wilt u uw Facebook advertentie alleen in Zeeland laten zien? Geen probleem, Lifino regelt het voor u. 

samenwerken

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Contact opnemen

Wat doen wij voor u?

Bij Lifino doen wij alles in samenspraak. Daarom gaan we met u in overleg om een Social Media strategie op te stellen. Wij zullen u een paar vragen stellen ter verduidelijking en denken uiteraard met u mee.  Zo kunt u vragen verwachten als: waar bevindt u doelgroep zich en op welke gebieden wilt u zich meer focussen. Ook focust Lifino zich nauwlettend op de content van de advertentie. Het moet namelijk naadloos aansluiten op uw huisstijl.

Wilt u een gratis consult inplannen waarin we bovenstaande onderwerpen kunnen bespreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak.