Skip to content Skip to footer
Webshops

Wij bouwen creatieve, snelle en SEO-friendly webshops.

CRM Software

Uw klanten beheren, urenregistratie, offertes en meer in één systeem. 

Mobiele applicaties

Wij ontwikkelen klantvriendelijke Android en/of IOS apps voor uw bedrijf.

ERP Software

Software die uw bedrijfsvoering efficiënter maakt door snelle API-koppelingen en integraties.

Web applicaties

Wij bouwen schaalbare en veilige applicaties voor uw bedrijf.

Softwareonderhoud

Bestaande software laten onderhouden? Wij doen een analyse van de situatie en gaan aan de slag.

Software laten maken in Zeeland?

Wilt u maatwerk software laten ontwikkelen? Lifino  ontwikkelt software om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Zo bouwen we bij Lifino aan crm-software, mobiele- en webapplicaties , ERP Software  en en aan slimme koppelingen van software.

Bent u het zat om uw bedrijfsvoering door te voeren in Excel? Kies dan voor een slimme software oplossing van Lifino. Niet alleen is uw bedrijfsproces gestructureerd, maar u kunt uw taken ook sneller uitvoeren. Na het opleveren van uw software applicatie ondersteunen we u met ons nazorg pakket. Hierdoor kunt u ons elk moment van de dag bereiken voor Service en Onderhoud.

Bent u benieuwd naar wat Lifino voor u kan betekenen? Geef ons dan een belletje of stuur ons een mailtje om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgeloze software voor uw bedrijf laten ontwikkelen?

Contact opnemen

Slimme software voor bedrijven, van particulieren tot enterprise.

Onze software is schaalbaar en draait in een Cloud-based omgeving. Met behulp van wekelijkse updates zorgen wij ervoor dat uw software snel en veilig blijft draaien.

Een transparante en persoonlijke samenwerking.

Communication is key. In al onze projecten maken wij gebruik van de projectmethode Scrum. Hierdoor kunnen wij de functionaliteiten afstemmen op wat de klant nodig heeft.

Complete nazorg en software onderhoud

Wij nemen verantwoordelijkheid om het opgeleverde product te onderhouden. Met behulp van dagelijkse back-ups en wekelijkse updates blijft uw software zorgeloos draaien in een Cloud-based omgeving.