Skip to content Skip to footer
Bereik een nieuw publiek op Tiktok

Adverteren op Tiktok

Adverteren op TikTok biedt je de kans om je product of dienst te laten zien aan een jonge, snelgroeiende en actieve gebruikersgroep. TikTok is een populaire videoplatform waar gebruikers korte videoclips kunnen maken en delen met hun volgers. Door te adverteren op TikTok kun je je merk of product op een creatieve en engaging manier laten zien aan een breed publiek op social media.

Waarom adverteren op Tiktok

Er zijn veel redenen waarom je zou moeten adverteren op Tiktok. Wij vinden de volgende de belangrijkste: TikTok heeft een enorme gebruikersbasis van meer dan 1 miljard actieve gebruikers per maand, wat een grote doelgroep kan bieden voor jouw adverteerderijen. Het platform staat bekend om zijn jonge en actieve gebruikersgroep, wat betekent dat je de aandacht van een demografie kunt trekken die anders moeilijk te bereiken is via andere sociale mediaplatforms. TikTok biedt ook een aantal unieke advertentiemogelijkheden, zoals “brand takeovers” en “in-feed native video ads”, die het mogelijk maken om op een creatieve manier te communiceren met jouw doelgroep.

1 miljard actieve gebruikers

Deel je boodschap met een groot en jong publiek

Uitgebreide targeting

Richt je advertenties op specifieke gebruikers op basis van leeftijd, locatie of interesses.

Creativiteit

Maak gebruik van creatieve video's om je doelgroep te bereiken
investering

Hoeveel kost adverteren op Tiktok

Wanneer je wilt adverteren op Tiktok moet je rekening houden met een minimale uitgave van €20,- per dag. In tegenstelling tot Facebook en Instagram is dat een stuk duurder. Ondanks de relatieve hoge kosten, is Tiktok wel het platform om de jongere generatie mee te bereiken. 

Ben je geïnteresseerd in het adverteren op een ander platform dan Tiktok? We hebben ook ervaring met het adverteren op Instagram, Facebook en LinkedIn. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.

 

Offerte aanvragen?