Skip to content Skip to footer
Bereik een nieuw publiek

Adverteren op Facebook

Wil je je merk onder de aandacht brengen bij een groot en gevarieerd publiek op Social Media? Overweeg dan om te adverteren op Facebook! Met meer dan 2,7 miljard actieve gebruikers per maand biedt Facebook een enorm bereik en veel mogelijkheden om effectief te delen. Adverteren op Facebook is een krachtige manier om je merk te laten groeien en om nieuwe klanten te bereiken.

Waarom adverteren op Facebook?

Adverteren op Facebook kan een krachtig hulpmiddel zijn voor het laten groeien van je merk en het bereiken van nieuwe klanten. Met meer dan 2,7 miljard maandelijkse actieve gebruikers is Facebook een van de grootste sociale mediaplatforms ter wereld, wat betekent dat je met je advertenties een enorm publiek kunt bereiken. Bovendien biedt Facebook talloze mogelijkheden om je advertenties te richten op specifieke doelgroepen, zoals mensen van een bepaald geslacht, leeftijd of geografische locatie. Buiten dat heb je ook de mogelijkheid om verschillende soorten advertenties te maken zoals: foto’s, video’s, carrousels en verhalen. 

2.7 actieve gebruikers

Deel je boodschap met een groot en gevarieerd publiek

Uitgebreide targeting

Richt je advertenties op specifieke gebruikers op basis van leeftijd, locatie of interesses.

Verschillende advertentieformaten

Gebruik foto's, video's, carrousels en verhalen om jouw doelgroep te bereiken.
investering

Hoeveel kost adverteren op Facebook?

Het kan verstandig zijn om te adverteren op Facebook, afhankelijk van je doelstellingen, doelgroep en advertentieformaat. De kosten kunnen variëren, maar je kunt al voor €1 per dag adverteren op Facebook. Hoe meer je uitgeeft, hoe meer mensen je advertentie zullen zien en hoe groter de kans is dat je doelstellingen behaalt.

Wil je adverteren op een ander platform als Facebook? Dat kan, want hebben ook ervaringen met het adverteren op Tiktok, Instagram en LinkedIn. Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook geïnteresseerd?